Home Zanimljivosti Fanovi Johnnyja Deppa ismijavaju Amber Heard zbog “lažnih suza” na suđenju

Fanovi Johnnyja Deppa ismijavaju Amber Heard zbog “lažnih suza” na suđenju

Obožavatelji Johnnyja Deppa nisu zadovoljni svjedočenjem Amber Heard, a otkako se 36-godišnja glumica izjasnila na suđenju za klevetu, društvene mreže su preplavljene optužbama da Heard u sudnici “lije lažne suze”.

Heard je tokom dvodnevnog svjedočenja optužila svog bivšeg supruga za fizičko i seksualno zlostavljanje. Zvijezda “Aquamana” često je bila emotivna kada je odgovarala na pitanja o svom burnom braku s Deppom.

Na Twitteru je nakon njenog iskaza pokrenut hashtag “Stojim uz Amber Heard” te se čini da su mnogi povjerovali u ono što je glumica govorila.

Međutim, Deppove pristaše nije baš toliko uvjerilo njezino svjedočenje. Glumčevi fanovi su se nakon njezinog svjedočenja oglasili na Twitteru i TikToku.

“Amber Heard je najgora glumica ikad. Ova lažna nesuvisla izvedba je bolesna… Previše detalja, lažnih uzdaha, prisilnih suza i pogleda u sudiju.. Ovo je sramota za preživjele žrtve nasilja posvuda”, glasio je jedan od komentara.

Drugi komentator je tvrdio da Heard “izvodi predstavu svog života”.

U međuvremenu na TikToku, videozapisi podijeljeni s hashtagom “Pravda za Johnnyja” pregledani su više miliona puta.

Zvijezda “Pirata s Kariba” tuži svoju bivšu suprugu za 50 milijuna dolara zbog teksta iz 2018. objavljenog u Washington Postu u kojem je sebe okarakterisala “javnom osobom koja predstavlja nasilje u porodici”.

Iako djelo nije identificiralo Deppa po imenu, utjecaj na njegovu karijeru bio je “katastrofalan”, svjedočio je njegov agent Jack Whigham.

Depp, nekoć među najplaćenijim glumcima na svijetu, više ne može dobiti ulogu u studijskom filmu, tvrdi njegov tim.

Heard je podnijela i protutužbu za 100 milijuna dolara, optužujući Deppa i njegovog bivšeg advokata za urotu kako bi je “uništili i oklevetali”.

Suđenje je prekinuto zbog jednosedmične pauze i trebalo bi se nastaviti 16. maja.

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Izvor: Visoko.co.ba

Ranija ObjavaOvo su najbolje namirnice za zdravlje žene
Sljedeća ObjavaInstagram testira pinovane postove na profilima