Home Zanimljivosti Nikola Kojo o SNS botovima: Žao mi je što ne porazmisle kada...

Nikola Kojo o SNS botovima: Žao mi je što ne porazmisle kada im ta novačanica dođe u ruke

Glumac Nikola Kojo objasnio je zašto je odlučio učestvovati u protestima “Srbija protiv nasilja” te je, između ostalog, kritikovao i SNS botove.

Naglasio je da u Srbiji više od 30 godina vlada nasiljem, a naročito otkada je “dotični gospodin na vlasti”, tj. Aleksandar Vučić. Naveo je da je on narodu ukrao novac i radost te da treba zaustaviti zlo.

“Ovaj čovjek je uspio da ukrade radost svojim mrakom koji širi oko sebe i svojom interesnom grupom. Ukrao je novac i za to će možda odgovarati, ali ukrao je radost”, rekao je Kojo za N1 Srbija.

Smatra kako je podjela u društvu sve manje i da se to vidi i po ljudima koji su bježali s Vučićevog mitinga. Dodao da su ti ljudi svjesni da tako zarađuju svoje dvije hiljade dinara.

“Žao mi je što se ne osvijeste i ne porazmisle kada im ta novačanica dođe u ruke, ko im je to platio – on lično ili je to od poreza ili od zaduživanja”, kazao je.

Podsjećamo, Kojo je na jučerašnjim protestima “Srbija protiv nasilja” nosio transparent s imenom Omera Mehića, pilota Vojske Srbije, koji je 2015. godine poginuo u padu helikoptera.

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Izvor: Visoko.co.ba

Ranija ObjavaNajbolje prženo meso: Biftek, ramstek, T-bone stek ljepši od pečenja
Sljedeća ObjavaPosjetite očaravajući Katar, prijestolnicu arapskog turizma