Home Zanimljivosti Tom Cruise kritikovan jer je pokušao promovisati film u emisiji posvećenoj kraljici...

Tom Cruise kritikovan jer je pokušao promovisati film u emisiji posvećenoj kraljici Elizabeti

Tom Cruise gostovao je na britanskom ITV-u povodom obilježavanja platinastog jubileja kraljice koja slavi 70 godina na čelu monarhije, međutim, mnogi su ga osudili jer je tom prilikom pokušao promovisati svoj novi film “Top Gun: Maverick”.

Voditelji Phillip Schofield i Julie Etchingham razgovarali su sa filmskom zvijezdom dok su vodili televizijski događaj uživo na ITV-u.

Toma, čiji dugo očekivani film “Top Gun: Maverick” stiže u kina krajem ovog mjeseca, gledatelji su kritikovali jer je tokom intervjua počeo pričati o ovom filmu u svrhu njegove promocije.

Tom je bio jedan od prvih gostiju koji je u emisiji govorio o svojoj ljubavi prema Velikoj Britaniji, a posebno prema kraljici Elizabeti.

Međutim, nije mogao odoljeti da ne pokuša promovisati svoj novi film i ubrzo je počeo pričati o svom nadolazećem filmu do u detalje.

“Svaki film koji snimim je važan, ali za ovaj, ljudi se pitaju decenijama. Decenijama sam razmišljao ‘šta bih mogao učiniti?'”, ispričao je.

Međutim, gledatelji nisu bili impresionirani time što je Tom iskoristio trenutak za promovisanje nastavka originala iz 1986. godine.

Na društvenim mrežama su se pobunili jer je povod emisije bila proslava kraljičinog jubileja, a ne prilika da se glumac promoviše.

“Zašto je Tom Cruise upravo promovisao svoj novi film?”, zapitao se jedan od korisnika.

Dok je drugi zbunjeno upitao koja je svrha gostovanja slavnih osoba, ako neće govoriti o temi.

“Mislio sam da je ovo sve o njenom veličanstvu. Ma daj koga briga za Toma Cruisea. Publicitet za njega i njegove filmove”, pisalo je u jednom od komentara.

 

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Izvor: Visoko.co.ba

Ranija ObjavaEvo kako banane utiču na vaše tijelo, ima i negativnih efekata
Sljedeća ObjavaZnakovi da pretjerujete s upotrebom maske za kosu