Home Zanimljivosti Travnik će opet biti muzički centar BiH, na spektaklu na Piroti 3....

Travnik će opet biti muzički centar BiH, na spektaklu na Piroti 3. avgusta pjevaju Hari Mata Hari, Enes Begović i Adi Šoše

Travnik će opet biti muzički centar BiH, na spektaklu na Piroti 3. avgusta pjevaju Hari Mata Hari, Enes Begović i Adi Šoše

Travnik će početkom avgusta treću godinu zaredom biti muzički centar BiH i regije.

Najzaslužniji za to su organizatori manifestacije “Dani Dijaspore”, na kojoj su prethodne dvije godine nastupile muzičke zvijezde Halid Bešlić i Zdravko Čolić.

Na Trećim “Danima Dijaspore” muzički spektakl na stadionu Pirota 3. avgusta održat će Hari Mata Hari, Enes Begović i Adi Šoše.

Ovaj trio garant je dobre višesatne zabave o kojoj će se sigurno dugo pričati.

Hari Mata Hari već decenijama puni dvorane širom regiona. Sigurno da hiljade fanova s nestrpljenjem čeka da u Travniku sa Harijem zapjevaju neprolazne hitove kao što su “Lejla”, “Strah me da te volim”, “Volio bi da te ne volim”, “Lud sam za tobom”, “Ja ne pijem”, “Svi moji drumovi”, “Sedamnaest ti je godina”, “Prsten i zlatni lanac”…

Koncert u Travniku bit će posebno emotivan za Enesa Begovića, jer će to biti njegov prvi nastup nakon porodične tragedije.

Adi Šoše je najpopularniji pjevač mlađe generacije i ima zakazane nastupe mjesecima unaprijed.

Sigurno da će u koncertu na Piroti uživati publika od 7 do 77, a svi zainteresovani karte mogu kupiti putem platforme kupikartu.ba. Karte za teren koštaju 15 KM. Broj ulaznica za tribine je ograničen i njihova cijena se kreće od 25 do 35 KM, dok su VIP karte 60 KM.

Tradicionalni “Dani Dijaspore” u Travniku su manifestacija koja je postala sinonim za vrhunsku zabavu, zato ne propustite priliku da budete dio ovog spektakla 3. avgusta.

Izvor: Visoko.co.ba

Ranija ObjavaZa kuhanje krompira nisu dovoljni samo voda i so
Sljedeća ObjavaHakeri koriste poznate antivirus programe kako bi došli do osjetljivih podataka