Home Zabava Vjerenik je prevario pa mu se osvetila na neobičan način: ‘Ovo je...

Vjerenik je prevario pa mu se osvetila na neobičan način: ‘Ovo je genijalno!’

Vjerenik je prevario pa mu se osvetila na neobičan način: ‘Ovo je genijalno!’

Djevojka po imenu Džejmi, koja objavljuje na profilu @glitteremcee) snimila je sebe kako iznosi sve prljave detalje u videu na TikTok-u, piše The Sun.

„Razmišljam o vremenu kada me moj bivši verenik prevario i nisam htela da upadnem u nevolju radeći nešto nezakonito. Umesto toga sam sakrila smrznutu ribu po njegovoj kući dok sam se iseljavala“, ispričala je. Dodala je da žene koje se susreću sa sličnim situacijama mogu naučiti nešto iz njene priče. „Zapisujte, dame“, rekla je.

Naime, smrznuta riba verovatno će slabo mirisati sve dok ne prođe neko vreme, a nakon topljenja u različitim delovima doma, miris će se pojačati. Video je privukao mnoge korisnike ove društvene mreže koji su podelili svoja razmišljanja u komentarima.

Nekoliko ih je čak podelilo sopstvene savete za slične situacije. „Uradila sam isto. Sardine u svim rupama u zidovima koje je napravio“, komentarisala je jedna korisnica.

„Saslušaj me. Smrznuti paketi kobasica u ventilacionim otvorima“, dodao je neko treći. „Smrznute kozice niz zadnju stranu radijatora“, napisao je još jedan. „Ti si genije“, pohvalila je devojku jedna korisnica, piše Krstarica.

(Haber.ba)

Ranija ObjavaIstraživanja pokazala da slonovi sahranjuju i oplakuju svoje mladunce
Sljedeća ObjavaUspješno zatvaranje četvrtog zaredom Hackathona 2024 u organizaciji BEST Mostar