Home Ljepota Ovo su NAJTRAŽENIJE I NAJMODERNIJE ČIZME ZA JESEN 2024: Žene otkidaju za...

Ovo su NAJTRAŽENIJE I NAJMODERNIJE ČIZME ZA JESEN 2024: Žene otkidaju za njima

Ovo su NAJTRAŽENIJE I NAJMODERNIJE ČIZME ZA JESEN 2024: Žene otkidaju za njima

Čizme preko koljena su nesumnjivo vodeći trend za jesen 2024, barem kada je riječ o obući. One su atraktivne, upečatljive i pružaju brojne mogućnosti za stvaranje odličnih odjevnih kombinacija.

Klasične čizme do koljena nisu neka novost, ali ove sezone nosit ćemo ekstremno dugu varijantu, pa čak i modele koji dosežu do butina. Ovaj model je stekao popularnost 60-ih godina prošlog stoljeća, od tada povremeno osvaja modni svijet i iznova potvrđuje svoj utjecaj.

Čizme preko koljena podjednako dobro izgledaju s mini siluetama, kao i sa suknjama i haljinama midi dužine, a mogu izgledati vrlo šik i u kombinaciji s uskim farmerkama, pa čak i s dobro krojenim odijelom.

Čiume za jesen – Profimedia

Ovaj model čizama najčešće izgleda najbolje kada ima štiklu, bilo da je tanka i visoka ili kraća i deblja, ali i ravne čizme mogu biti vrlo šik, a daleko su praktičnije za svaki dan. Odlučite se za čizme s naborima ako želite postići elegantno-nonšalantni stil, ili izaberite one od antilop kože za pravi jesenji izgled. Ako želite momentalno podići svaku kombinaciju, opredijelite se za čizme koje nisu u očekivanoj crnoj ili tamno-smeđoj boji, prenosi Novi.

(Haber.ba)