Home Zanimljivosti Asocijacija poslovnih žena “She” u Tešnju organizuje susret poduzetnica iz BiH

Asocijacija poslovnih žena “She” u Tešnju organizuje susret poduzetnica iz BiH

Asocijacija poslovnih žena “She” u Tešnju organizuje susret poduzetnica iz BiH

U Tešnju će u petak, 31.05.2024. godine, biti upriličen događaj koji će okupiti poslovne žene iz nekoliko gradova BiH. Učesnice će istaknuti značaj svog poslovanja kroz aktivnosti Asocijacije poslovnih žena “She”. Osim što će poslovne žene imati priliku da se povežu s drugim istomišljenicama, ovom događaju prisustvovaće i značajni gosti iz privrednih komora, pružajući priliku za stvaranje važnih poslovnih konekcija.

– Ako ste žena koja uspješno žonglira između privatnih i poslovnih obaveza i pri tome ste još i vlasnica nekog biznisa, vaša prisutnost ključna je za uspjeh ovog jedinstvenog skupa. U sklopu događaja bit će organizirani B2B susreti poslovnih žena, što će dodatno obogatiti vaše iskustvo i omogućiti vam da proširite svoju mrežu profesionalnih kontakata – poručuju organizatori.

Pozvane su i druge istaknute ličnosti, posebno žene koje djeluju u različitim sektorima u BiH, koje mogu doprinijeti radu Asocijacije poslovnih žena “She”.

– Kako bismo vam olakšali prisustvo, ostavili smo fleksibilne termine od 14 do 18 sati, prilagođene vašim obavezama. Važno je napomenuti da će centralni dio događaja, zvanično predstavljanje, početi u 15 sati. Cilj ove inspirativne manifestacije je stvaranje pozitivnih promjena u našem poslovnom okruženju. Mjesto održavanja događaja je Tech Lab, Bukva broj 6, Tešanj. Prijave se mogu izvršiti na mail adresu: [email protected] – pojasnili su organizatori događaja.

Izvor: Visoko.co.ba

Ranija ObjavaPoznato koliko će koštati Galaxy Ring
Sljedeća ObjavaOvo jeftino voće čuva mozak i srce