iHERB je poznati online shop koji se bavi prodajom prije svega visokokvalitetnih dodataka prehrani i to još od 1996. godine. Vodi se iz više distributivnih centara u Sjedinjenim Američkim Državama i Aziji.

Oni nude preko 30 000 prirodnih i autentičnih proizvoda renomiranih marki. Ovaj veliki izbor artikala dostupan je putem njihove web stranice s jednostavnom navigacijom – koja uključuje podatke o proizvodu, datumima isteka, preporučene doze i točne sastojke. Kao mjera osiguranja kvalitete njihovi proteini i ostali proizvodi pohranjuju se u klimatskim i čistim distribucijskim centrima.

Što iHerb čini jednim od najboljih shopova za kupovinu dodataka prehrani?

To mora biti njihova cijena, tj. vrijednost za novac. Možete dobiti vrhunske marke kao što su Garden of Life, Life Extension, Allergy Research Group, Jarrow, Now Foods, i Thorne Research po cijenama koje mogu biti niže čak nego i u veleprodajama. S vremena na vrijeme nude čak i opcije besplatne dostave širom svijeta ukoliko potrošite određeni iznos novca prilikom kupovine kod njih.

Dostavljaju svoje proizvode u gotovo cijelom svijetu. Dostava se naplaćuje i imate više opcija i cijena za istu a zavisno od brzine dostave i težine paketa. Bez obzira što plaćate dostavu opet se isplati naručiti putem ove stranice jer su artikli jako povoljni za razliku od cijena kakve su u apotekama u regionu. Usporedbe radi veliku bocu vitamina možete dobiti po cijeni one male kod nas čak i sa uračunatom cijenom dostave. Što se tiče brzine dostave prema našem ličnom iskustvu paket u BiH je stigao za nekih 30-ak dana, što je ok ako se uzme u obzir situacija u svijetu. Ukoliko želite za dostavu platiti malo više onda je i dostava brža, a vrlo vjerovatno da u druge zemlje čak i sa ovom najjeftinijom opcijom vaš paket dođe dosta brže.

Zbog trenutne situacije sa korona virusom u cijelom svijetu svi smo u potrazi za dodacima prehrani i jačanju imuniteta. Svakako trebamo pripremiti i naše školarce za školu i ojačati ih pred zimu.

Naša preporuka je SOLGAR gdje možete pronaći razne vitamine zavisno od vaših potreba. Solgar Vitamin & Herb je vrhunski američki brand, na svjetskom tržištu prisutan već 65 godina.
Danas se taj vrhunski brand prodaje u 50 zemalja svijeta.

 

 

Pored Vitamina imate i veliki izbor kozmetike poznatih svjetskih marki kao sto su:

Anastasia Beverly Hills, Smashbox, Laura Geller, E.L.F, Revlon, Estee Lauder, Laura Mercier , Moroccanoil, Pixi Beauty, Real Techniques, Shiseido, Becca, Lorac i mnogi drugi brendovi…

Trenutno je kozmetika na sniženju čak do 60%.

A uz korištenje našeg linka možete uštedjeti -5% od svake vaše narudžbe: