Home Zanimljivosti Snimano na Trebeviću: U nedjelju premijera novog spota Alena Hrbinića

Snimano na Trebeviću: U nedjelju premijera novog spota Alena Hrbinića

Alen Hrbinić, nakon što je posljednjih mjeseci vrijedno radio na novim pjesmama, počeo je snimati i nove spotove.

Naš pjevač tako je na Trebeviću snimio videozapis za svoju autorsku pjesmu “Soba nemira”, koja je rađena na relaciji Sarajevo – Zagreb – Štutgart. Premijeru novog spota zakazao je za nedjelju, 15. maj u 18 sati.

– Moja publika je navikla na lijepe balade i ljubavne pjesme i takva će biti i ova. Ljubav nas sve pokreće i bez nje život ne bi imao smisla. Ovaj put pjevam o izgubljenoj ljubavi, a sve je ekranizirano u hotelu Pino Nature. Snimali smo cijeli dan, tako da moram pohvaliti cijelu ekipu koja nije imala puno vremena za odmor. U spotu se pored mene pojavljuje model Selma Žunić, te nekoliko statista. Trebević me svaki put nanovo oduševi. Uživao sam narednih dana u šetnji ovom olimpijskom ljepoticom. Naše planine su veliko blago i u narednim spotovima pokušat ću pokazati te prirodne ljepote – kaže Alen Hrbinić.

Alen neće imati puno vremena za odmor. Ponovo se vraća u studio, gdje nastavlja snimati numere koje će objediniti na novom albumu, koji bi trebao biti objavljen krajem godine.

– Muzika je moja velika ljubav. Za svaku pjesmu sam na jedan način vezan i ona predstavlja jedan dio mog života. Dok budem mogao snimat ću nove pjesme. I moj novi album trebao bi se pojaviti pod markicom Hayat Productiona – govori Hrbinić.

Izvor: Visoko.co.ba

Ranija ObjavaNaučnici na dnu Pacifika pronašli “put za Atlantidu”
Sljedeća ObjavaOVAKO TO RADE PROFESIONALCI: U faširane šnicle umjesto prezli dodajte iznenađujući sastojak