Home Zanimljivosti U Hrvatskoj međunarodna izložba željezničkih modela i maketa

U Hrvatskoj međunarodna izložba željezničkih modela i maketa

Zadnji dan održavanja, Međunarodna  u Family mallu u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske, privukla je velik broj posjetitelja, ponajviše djece s roditeljima koji su uživali u prezentaciji maketa željeznica koje su izložili majstori maketari iz pet europskih država, javlja Anadolija.

Trgovački centar “Family mall” u suradnji s Klubom željezničkih modelara “Zagreb” organizirao je trodnevnu Međunarodnu izložbu željezničkih modela i maketa koja se održava od 19. do 21. svibnja.

U Pavilionu 1 Family centra na 1.200m2 posjetitelji imaju priliku razgledati domaće, europske i svjetske željezničke modele, sudjelovati u obilježavanju 140. godišnjice od pokretanja Orient Expressa.

Radove je izložilo 18 sudionika iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Italije i Mađarske, čime je realizirana jedna od najvećih izložbi željezničkog modelarstva dosad održana u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe.

Bogat i zanimljiv sadržaj privukao je brojne odrasle ljubitelje maketa željeznice, a najmlađi sudionici zabavljali su se na kreativnim radionicama.

 

 

 

Visoko.co.ba/federalna.ba/AA

Izvor: Visoko.co.ba

Ranija ObjavaZanimljivo otkriće na Marsu
Sljedeća ObjavaHljeb je prepun ugljikohidrata, a evo koje tri promjene nastaju u tijelu kada ga prestanete jesti